Lufthansa zboară cu Airbus A380 la Houston (video)

2 206

Lufthansa, cel mai mare operator german, a introdus aeronava Airbus A380 pe ruta Frankfurt-Houston (Bush Intercontinental), de la 1 august. Houston devine a patra destinaţie din SUA pe care Lufthansa o operează cu A380.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Zborul LH440 a aterizat pe tărâm american la ora 13:37 şi a fost întâmpinat cu botezul tradiţional, tunurile de apă şi cu o petrecere organizată de oficialii de pe aeroportul din Houston. Zborul retur a fost LH441. Lufthansa operează pe ruta Frankfurt-Houston aeronava A380 botezată D-AIMB, Munchen.

Pentru americani a fost prilej de sărbătoare. Multă lume s-a strâns în jurul aeroportului pentru a urmări sosirea gigantului. Au făcut fotografii, s-au distrat şi chiar a fost organizat şi un mic concert.

2 Comentarii
  1. Maestrul Ra says

    Lufthansa, cel mai mare operator german, a introdus aeronava Boeing A380 pe ruta Frankfurt-Houston (Bush Intercontinental).
    Te ai grabit si ai scris Boing in loc de Airbus !

  2. Sorin says

    Multumesc, asa este! Am corectat:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »