Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Lufthansa Group va angaja peste 5000 de persoane în 2019

0 1.796

În 2019, Lufthansa Group are în plan să angajeze peste 5000 de persoane. Cele mai multe locuri sunt disponibile la Lufthansa, Lufthansa Technik și SWISS. Angajările se fac în Germania, Austria, Elveția și în Belgia, piețele interne ale Lufthansa Group.

În primul rând, se caută 1300 de însoțitori de bord pentru bazele din Munche și Zurich. Alte 1200 de locuri sunt disponibile, în toate sectoarele, în cadrul Lufthansa, la bazele Frankfurt și Munchen.

Lufthansa Group face angajări

Lufthansa Group mai caută peste 600 de specialiști IT și 400 de angajați junior. Este o oportunitate pentru cei ce doresc să înceapă o carieră în aviație.

angajari-lufthansa-group-specialist-IT

În plus, aproximativ 500 de viitori piloți vor începe cursurile ca studenți la Lufthansa Aviation Training din cadrul European Flight Academy.

În cadrul Lufthansa Goroup există peste 500 de profiluri de joburi la nivel global, toate fiind postate pe portalul www.be-lufthansa.com. 

angajari-lufthansa-group-specialist-piloti

Menționăm că Lufthansa Group are peste 135 000 de angajați din 147 de țări. Se pune accentul pe diversitate, iar Lufthansa oferă egalitate de șanse pentru femei și bărbați în toate domeniile.

Dacă aveți în plan să vă începeți o carieră în aviație, nu ezitați să aplicați. Sunt multe posturi interesante, nu doar pentru cei cu experiență, ci și pentru debutanți. Și, după cum se poate observa, aviația nu înseamnă doar piloți și însoțitori de bord, ci și tehnicieni, IT-iști, economiști și multe altele.

Leave A Reply

Your email address will not be published.