LOT Polish Airlines permite utilizarea gadgeturilor la bordurile aeronavelor sale

0 133

Noua politica cu privire la utilizarea gadgeturilor personale in avion a fost adoptată de European Aviation Safety Agency (EASA) din noiembrie 2013, însă fiecare companie aeriană va decide data şi modalitatea de implementare a acestora.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Începând cu 17 februarie 2014, LOT Polish Airlines permite pasagerilor să utilizeze gadgeturile la bordurile aeronavelor sale, dar doar setate pe “modul pentru avion”. Dispozitivele electronice nu vor mai trebui oprite în fazele de decolare şi aterizare, ba chiar vă puteţi bucura de acestea pe toată durata zborului. Puteţi folosi smartphone-uri, tablete, MP3, camere video etc, dar nu puteţi efectua apeluri telefonice şi fără SMS-uri.

Vă doresc zboruri frumoase cu LOT Polish Airlines şi să nu mai fiţi stresaţi cu privire la gadgeturi, dar nu neglijaţi siguranţa la bordul avionului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »