LOT Polish Airlines a inaugurat ruta Ostrava – Praga, în Cehia

0 736

Pe 11 noiembrie 2020, LOT Polish Airlines (companie aeriană poloneză) a inaugurat ruta Praga – Ostrava, în Cehia. Vor fi operate până la 5 zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și sâmbătă.Conexiunea Praga – Ostrava este asigurată într-o combinație cu zborurile Varșovia – Ostrava. Cu alte cuvinte, aeronava LOT zboară Varșovia – Ostrava – Praga – Ostrava – Varșovia.

Zborul inaugural LO1527, pe conexiunea Ostrava – Praga, a fost operat cu aeronava Bombardier DHC-8-400 (SP-EQK). A decolat la ora 09:41 din Ostrava și a aterizat la Praga în jurul orei 10:20. Zborul de retur LO1528, pe conexiunea Praga – Ostrava, a decolat la 11:01 din Praga și a aterizat la Ostrava în jurul orei 11:40.

Legat istoria rutei Ostrava – Praga, aceasta a fost onorată timp de 83 de ani. Însă, în ianuarie 2020, Czech Airlines a decis să stopeze zborurile pe această conexiune din lipsă de avioane. Dar iată că există mereu o altă companie aeriană, dornică să onoreze rutele lăsate libere de altele.

Leave A Reply

Your email address will not be published.