Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Lion Air va lansa compania aeriană full-service Batik Air în 2013

1 402

Lion Air, cea mai mare companie aeriană din Indonezia şi cu baza principală la Jakarta, va lansa o nouă companie aeriană full-service din 2013 – Batik Air. Noul operator va deţine o flotă de 10 aeronave Boeing 737-800ER şi va concura cu Garuda Indonesia pe rutele spre Asia şi Australia.

Aeronavele vor fi modernizate şi echipate cu wi-fi şi sisteme pentru divertisment. Noua companie va oferi cele mai bune servicii pentru pasageri, conform declaraţiilor directorului general de afaceri Lion Air, Edward Sirait. S-a mai adus în duscuţie şi ideea ca Batik Air va putea concura şi cu Pacific Royale, companie indoneziană înfiinţată în 2011 şi care şi-a început activitatea în luna mai 2012.

Dacă totul merge bine, zborul inaugural operat de Batik Air va avea loc în martie 2013.

Leave A Reply

Your email address will not be published.