Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

LEVEL, noul transportator IAG, a facturat peste 52000 de bilete în primele 24 de ore

LEVEL va opera zboruri lung-curier de la baza din Barcelona spre destinații din America!

0 1.387

La mijlocul acestei luni,am scris despre LEVEL, noul transportator aerian din International Airlines Group (IAG). Acesta va opera zboruri lung-curier în regim low-cost spre destinații din America de Nord.

A330_LEVEL

Operațiunile vor demara în iunie 2017, fiind anunțate zboruri spre 4 destinații: Punta Cana, Buenos Aires, San Francisco (Oakland) și Los Angeles. Noul brand va completa serviciile oferite de Iberia, dar și de ceilalți transportatori din IAG.

Peste 52000 de bilete în primele 24 de ore

Noua companie aeriană a fost primită cu mult entuziasm de cei ce doresc să zboare spre cele 4 destinații. În primele 24 de ore de la anunțarea companiei, au fost facturate peste 52 000 de bilete de avion.

Acest lucru demonstrează că există cerere tot mai mare pe astfel de zboruri, iar piața de low-cost pe zboruri lung-curier este în creștere.

Oficialii companiei anunța noi rute începând cu 2018, care vor fi operate tot de la baza din Barcelona! Vom urmări cu interes evoluția acestei companii și vom reveni cu detalii!

Leave A Reply

Your email address will not be published.