La Aerostar Bacău, ‘C’ Check pentru Airbus A320neo Pegasus Airlines

In luna aprilie a fost marcată o premieră la Aerostar Bacău. A primit vizita primului Airbus A320neo (TC-NBA) Pegasus Airlines pentru ‘C’ Check.

0 850

La mijlocul acestei luni, Aerostar Bacău a marcat o premieră. Primului Airbus A320neo (TC-NBA) Pegasus Airlines a ajuns la Bacău pentru ‘C’ Check. Aeronava a ajuns pe 10 aprilie, iar lucrările au fost finalizate pe 14 aprilie.‘C’ Check pentru Airbus A320neo Pegasus Airlines

Alte 2 aeronave Airbus A320neo (TC-NBB și TC-NBD) au ajuns la Bacău în zilele de 15 aprilie, respectiv 20 aprilie.

‘C’ Check se efectuează aproximativ la fiecare 20-24 de luni sau la un anumit număr de zboruri specificat de producător. Acest control de întreținere este mult mai amplu față de o verificare B, necesitând ca marea majoritate a componentelor aeronavei să fie inspectate. În mod normal, ‘C’ Check se face într-un hangar specializat de la o bază de maintenance.

Aerostar Bacău are aprobări pentru aeronavele din familiile Boeing 737 Classic, Boeing 737 New Generation, Airbus A320ceo și Airbus A320neo. În cadrul Aerostar Bacău, se fac verificări de tip C și D.

Pegasus Airlines este unul dintre cei mai importanți clienți pe care-i are Aerostar Bacău. Din cele 573 de avioane, care au avut parte de ‘C’ și ‘D’ checks la Bacău, 81 au fost sub livery Pegasus Airlines.

Leave A Reply

Your email address will not be published.