KLM permite utilizarea dispozitivelor portabile în toate etapele zborului

1 214
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

De la 1 aprilie, KLM va permite utilizarea dispozitivelor electronice portabile în toate fazele zborului. Toate smartphone-urile, tabletele şi alte gadgeturi portabile trebuie setate pe flight mode.

În categoria dispozitivelor electronice portabile intră telefoanele mobile, smartphone-urile, tabletele, laptop-urile, e-readere, console de jocuri portabile, aparate foto etc. În prezent, este interzisă folosirea acestora în fazele de decolare şi aterizare.

Acest lucru este în aliniament cu Air France, care a implementat noua facilitate de a putea utiliza gadgeturile portabile pe tot parcursul zborului.

Noua politica cu privire la utilizarea gadgeturilor personale în avion a fost adoptată de European Aviation Safety Agency (EASA) din noiembrie 2013, însă fiecare companie aeriană va decide data şi modalitatea de implementare a acesteia.

1 comentariu
  1. […] şase luni şi va putea deveni permanent dacă se va bucura de o evaluare pozitivă. Reamintim că operatorul olandez permite uzilizarea gadgeturilor la bordurile aeronavelor sale, încă de la 1 aprilie 2014. Cu toate acestea, în timpul zborului, toate echipamentele trebuie […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.