blank

KLM a lansat o aplicaţie pentru ceasurile inteligente cu Android

2 905

Tehnologia avansează şi este integrată în tot mai multe gadgeturi portabile, majoritatea dintre acestea având ca scop uşurarea activităţilor noastre cotidiene. Aşa au apărut smartphone-urile, aceste console PC portabile, pentru că ele nu mai sunt de multă vreme doar simple telefoane mobile. Aşa au apărut tabletele şi ultrabook-urile, portabile mai mici şi chiar mai uşoare ca un caiet studenţesc A4. Şi aşa au apărut şi ceasurile inteligente sau smartwatch-urile cum se numesc în termeni populari tehnologici.

Aceste mici gadgeturi de purtat la mână sunt drăguţe şi sunt o prelungire a smartphone-urilor şi tabletelor. Pe lângă ora exactă, nivelul basic al unui ceas, smartwatch-urile pot rula aplicaţii, pot afişa informaţii sumare preluate din smartphone sau tablete şi chiar pot prelua comenzi vocale. Star Trek nu mai este de mult un film SF.

KLM, unul dintre cei mai mari operatori aerieni din Europa, a lansat o aplicaţie pentru ceasurile inteligente cu Android. Posesorii de smartphone-uri şi smartwatch-uri cu Android pot instala aplicaţia şi vor beneficia de avantajele acesteia.

smartwatch4

Combinaţia aceasta de aplicaţie KLM + smartwatch Android vine în sprijinul pasagerului posesor de aceste tehnologii. Pe lângă afişarea biletul de îmbarcare, aplicaţia informează pasagerul cu privire la zbor, despre modificările orare, tarifare sau cu privire la îmbarcare. Prin intermediul acestei aplicaţii, pasagerul va primi notificări despre zbor începând cu 24 de ore înainte de plecare.

new-smartwatch-app

Odată ajuns în Aeroportul Internaţional Schiphol din Amsterdam, pasagerul primeşte o notificare cu privire la timpul de îmbarcare şi poarta corespunzătoare. Cu o oră înainte de plecare, pasagerul primeşte un mesaj cu cartea de îmbarcare, gata de a fi scanată la poartă. O notificare finală cu numărul locului este trimisă chiar înainte de plecare.

gate-opens-smartwartch

boarding-pass-smartwatch-app

stoelnummer-smartwatch-app

KLM testează noile tehnologii şi asta ne bucură. Este o companie aeriană deschisă către nou şi caută mereu soluţii pentru a veni în sprijinul pasagerului. Aplicaţia poate fi descărcată de aici!

Leave A Reply

Your email address will not be published.