blank

Join UP! România anunță zborurile directe București – Zanzibar pentru sezonul de iarnă 2023-2024! 

0 948

Începând cu data de 28 octombrie 2023, turoperatorul Join UP! România prezent pe piața locală de mai bine de un an își va completa portofoliul, introducând noi zboruri charter spre Zanzibar. Acest lucru va fi realizat prin parteneriatul strategic pe care îl are compania cu SkyUp Airlines. Decolările vor avea loc în fiecare săptămână de pe aeroportul internațional Henri Coandă București.  

Zborurile charter București – Zanzibar

Zborul săptămânal va decola din București la ora 07:30 cu direcția Zanzibar unde va ateriza la ora 16:55 (ora locală). La întoarcere decolarea va avea loc la ora 21:05 cu direcția București Aeroport Henri Coandă unde va ateriza la ora 04:30 (ora locală).  

Persoanele care își doresc să adauge pe lista destinațiilor de vacanță și Zanzibar vor avea în curând oportunitatea să exploreze continentul African. Zborurile fiind directe, durata va fi de aproximativ 8-9 ore, iar călătorii vor fi transportați în cele mai sigure și confortabile condiții la bordul unei aeronave de ultimă generație, marca Airbus A321LR cu 220 de locuri disponibile pentru pasageri și dată în uz in anul 2023.

În ceea ce privește mesele la bord, vor exista nenumărate opțiuni culinare de care călătorii se pot bucura, dar și meniuri diversificate care includ carne roșie, pește sau preparate pentru vegetarieni cu prețuri totale de până la 15 euro/ segment. Animalele de companie nu sunt nici ele uitate, acestea pot călători cu avionul, alături de stăpânii lor.

Descoperiți Zanzibar cu Join UP!

Prin colaborarea strânsă pe care Join UP! o are cu MSG Touristic, una dintre cele mai renumite companii de management al destinațiilor, își dorește să ofere turiștilor oportunitatea să descopere frumusețea continentului African, pornind de la cultura aparte, gastronomia bogată în arome, până la experiențe turistice autentice, precum excursii în jurul insulei sau în safariuri.

Turiștii care vor ajunge în Zanzibar se vor bucura de numeroase activități interesante și vor experimenta cultura locală autentică pe care Zanzibarul o oferă. Pentru început, aceștia vor putea experimenta fauna aparte pe care parcul natural Jozani o oferă. Vor face cunoștință cu peste 40 de specii de păsări, 50 de specii de fluturi, numeroase reptile și cu faimoasele maimuțe red colobus.

Mai departe, dansul tribului Masai va putea fi admirat de către pasionații de cultura africană. Aceștia vor avea oportunitatea să interacționeze cu indigenii acestui trib pentru a afla mai multe despre tradițiile, istoria și stilul lor de viață direct acești reprezentanți cunoscuți ca fiind cei mai înalți oameni de pe planetă. 

Sporturi extreme în Zanzibar

Join UP! România s-a gândit și la pasionații sporturilor extreme și a pus la dispoziția acestora excursii unde să practice rafting pe râul Rufiji, să admire pădurile, mangrovele și unde pot interacționa cu micile comunități locale din zonă.

Prison Island cunoscută și sub denumirea de Insula Changu poate fi și ea vizitată, iar aici turiștii pot admira atât celebrul sanctuar dedicat broaștelor țestoase uriașe cât și apele în diferite nuanțe de turcoaz.

Cei pasionați de fotografie vor fi încântați să afle că vor putea oberva și fotografia delfinii înotând în oceanul Indian, la apus de soare, în timpul unei croaziere.

Cu posibilități gastronomice infinite, gurmanzii pot alege dintr-o varietate de specialități locale pe bază de ton, papaya, nuci de cocos, banane sau rambutan. Atunci când vine vorba de desert Zanzibarul pune la dispoziția turiștilor un preparat local aparte, numit mandazi, dar și alte bunătăți care pot fi găsite la Stone Town, orașul unde s-a născut celebrul solist al trupei Queen, Freddie Mercury.

Leave A Reply

Your email address will not be published.