PROMO ASUS ZenFone 5

JetBlue sprijină americanii care doresc să plece din SUA

2 110

Statele Unite se pregăteşte de noi alegeri prezidenţiale, iar marea bătălie se va da între preşedintele democrat Barack Obama şi republicanul Mitt Romney. În urma primei dezbateri, care a avut loc la Denver, Colorado (vest), operatorul low-cost JetBlue a anunţat o campanie de marketing interesantă şi funny.

Pornind de la ideea că mulţi americani spun «în cazul în care candidatul meu nu câştigă, plec din ţară»”, compania aeriană s-a arătat interesată să-i sprijine pe 1006 dintre ei cu bilete gratuite spre destinaţiile dorite.

Castiga o excursie la Paris

Cu toate că JetBlue operează spre 75 de destinaţii, promoţia vizează doar 21 dintre acestea. Oricum, americanii preferă Costa Rica, Turks & Caicos, St. Maarten, Insulele Cayman şi Bahamas. Unii americani probabil că vor fi dezamăgiţi pentru că ţara vecină – Canada – nu este pe lista destinaţiilor.

Cei interesaţi trebuie să acceseze pagina oficială a operatorului JetBlue şi să-şi exercite votul către candidatul preferat şi să menţioneze destinaţia aleasă dacă acesta nu câştigă alegerile. A doua zi, după alegeri, JetBlue va extrage 1006 norocoşi care vor avea ocazia să-şi ducă planul de plecare până la capăt.

La Mare cu Avionul

Pentru a evita orice polemici şi discuţii politice, JetBlue a avut ideea de a nu menţiona nume de politicieni sau partide politice şi a introdus două animăluţe – măgarul şi elefantul. Cu 33 de zile înainte de alegeri, măgarul conduce cu 53% în sondaje comparativ cu elefantul care are doar 47%. Vă las pe voi să deduceţi cum sunt asociate animăluţele şi cei doi candidaţi.

Şi câştigătorii pot sta liniştiţi, biletele sunt dus-întors.

Aştept o iniţiativă asemănătoare de la operatorii aerieni din România! Cred că va avea succes maxim, mai ales că majoritatea românilor sunt interesaţi “să părăsească ţara” dacă preferatul nu ajunge la putere.

S-ar putea sa-ti placa si
2 Comentarii
  1. Claudiu says

    Da, dar la noi fara bilete de intors :))

  2. Sorin says

    Si chiar daca sunt dus-intors…le putem face sa fie doar dus:D

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »