blank

JetBlue sprijină americanii care doresc să plece din SUA

2 444

Statele Unite se pregăteşte de noi alegeri prezidenţiale, iar marea bătălie se va da între preşedintele democrat Barack Obama şi republicanul Mitt Romney. În urma primei dezbateri, care a avut loc la Denver, Colorado (vest), operatorul low-cost JetBlue a anunţat o campanie de marketing interesantă şi funny.

Pornind de la ideea că mulţi americani spun «în cazul în care candidatul meu nu câştigă, plec din ţară»”, compania aeriană s-a arătat interesată să-i sprijine pe 1006 dintre ei cu bilete gratuite spre destinaţiile dorite.

Cu toate că JetBlue operează spre 75 de destinaţii, promoţia vizează doar 21 dintre acestea. Oricum, americanii preferă Costa Rica, Turks & Caicos, St. Maarten, Insulele Cayman şi Bahamas. Unii americani probabil că vor fi dezamăgiţi pentru că ţara vecină – Canada – nu este pe lista destinaţiilor.

Cei interesaţi trebuie să acceseze pagina oficială a operatorului JetBlue şi să-şi exercite votul către candidatul preferat şi să menţioneze destinaţia aleasă dacă acesta nu câştigă alegerile. A doua zi, după alegeri, JetBlue va extrage 1006 norocoşi care vor avea ocazia să-şi ducă planul de plecare până la capăt.

Pentru a evita orice polemici şi discuţii politice, JetBlue a avut ideea de a nu menţiona nume de politicieni sau partide politice şi a introdus două animăluţe – măgarul şi elefantul. Cu 33 de zile înainte de alegeri, măgarul conduce cu 53% în sondaje comparativ cu elefantul care are doar 47%. Vă las pe voi să deduceţi cum sunt asociate animăluţele şi cei doi candidaţi.

Şi câştigătorii pot sta liniştiţi, biletele sunt dus-întors.

Aştept o iniţiativă asemănătoare de la operatorii aerieni din România! Cred că va avea succes maxim, mai ales că majoritatea românilor sunt interesaţi „să părăsească ţara” dacă preferatul nu ajunge la putere.

2 Comentarii
  1. Claudiu says

    Da, dar la noi fara bilete de intors :))

  2. Sorin says

    Si chiar daca sunt dus-intors…le putem face sa fie doar dus:D

Leave A Reply

Your email address will not be published.