JAL SKY Wi-Fi – internet wireless la bordul aeronavelor din 15 iulie 2012

0 148

Japan Airlines (JAL) va introduce serviciul JAL SKY Wi-Fi din această vară. Serviciul de internet wireless de mare viteză va fi introdus treptat la bordul aeronavelor folosite pe curesele internaţionale JAL. Se va folosi tehnologie de conectare în bandă largă KU, iar conexiunea va fi asigurată de echipamente eXConnect by Panasonic Avionics Corporation (Panasonic).

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Primul avion echipat cu JAL SKY Wi-Fi va fi un Boeing 777-300ER folosit pe ruta Tokyo (Narita) – New York (John F. Kennedy). Din 15 iulie 2012, pasagerii de pe ruta menţionată mai devreme se pot bucura de internet pe propriile gadgeturi (tablete, laptop-uri, smartphone-uri). Serviciul va fi disponibil pentru toate clasele, dar contra cost!

JAL are în plan să distribuie internet şi pe zborurile către Chicago, Los Angeles şi Jakarta până la sfârşitul lunii octombrie a acestui an şi pe zborurile spre Londra, Paris şi Frankfurt din primăvara anului următor.

Serviciul JAL SKY Wi-Fi va fi contra cost – 11.95 dolari pentru prima oră sau 21.95 dolari pentru 24 de ore de la activare. Clienţii care achiziţionează pachetul pentru 24 de ore se pot bucura de internet pe zborurile de legătură JAL atâta timp cât aeronavele sunt echipate cu JAL SKY Wi-Fi şi în limita timpului.

În perioada 15 iulie-30 septembrie 2012, clienţii de la First şi Executive Class pot testa gratuit, o oră, serviciul JAL SKY Wi-Fi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »