blank

Îţi place să călătoreşti? Happyşor te provoacă la un concurs de tip Trivia

0 687

Îţi place să călătoreşti? Happyşor te provoacă la un concurs de tip Trivia. Intră în aplicaţia „Provocarea lui HAPPYşor”, răspunde la cele 31 de întrebări într-un timp cât mai scurt şi ai şansa să câştigi unul dintre cele 3 premii puse în joc. Marile premii sunt: un city-break la Riga pentru 2 persoane (bilete de avion oferite de Air Baltic), un aparat foto (premiu oferit de F64) și două nopți de cazare la un conac din țară (Conacul Archia).

provocarea-happysor

Ţi-am captat atenţia? Este foarte bine! Acum să-ţi povestesc despre aplicaţie şi cum poţi să-ţi testezi cunoştinţele de călător. Accesarea aplicaţiei se poate face exclusiv de pe paginile de Facebook ale organizatorului, respectiv pagina de Facebook a Happy Tour şi pagina de Facebook a lui HAPPYsor. Te loghezi conform cerinţelor şi treci la joacă.

ATENŢIE!!! Poţi juca o singură dată pentru premii sau vouchere. Dar îţi poţi testa cunoştinţele în aplicaţie oricând doreşti, bifând căsuţa “joc fără miză”.

Odată intrat în competiţie, trebuie să parcurgi cele 31 de întrebări într-un timp cât mai scurt şi să acumulezi cele 310 puncte. Sunt patru nivele cu grade diferite de dificultate. Primele 3 nivele au câte 10 întrebări după cum urmează: primul nivel conţine 10 întrebări despre ţări, nivelul doi conţine 10 întrebări despre oraşe, nivelul trei conţine 10 întrebări despre obiective turistice. Nivelul patru conţine o singură întrebare cu un grad ridicat de dificultate. De precizat faptul că în sistem sunt mii de întrebări pentru fiecare nivel şi sunt şanse minime ca doi concurenţi să aibă aceleaşi întrebări.

După fiecare nivel, ai opţiunea de a accepta un voucher (valoarea voucher: 10 EURO după primul nivel, 20 EURO după al doilea nivel, 30 EURO după al treilea nivel) de reducere pentru serviciile Happy Tour sau să renunţi la voucher şi mergi mai departe pentru unul dintre marile premii. Dacă ai dificultăţi în a răspunde la anumite întrebări, poţi apela la una dintre cele 3 variante ajutătoare: varianta “50/50”; varianta “extra time”; varianta “ajutorul unui prieten”.

Campania este valabilă până pe 3 decembrie 2015. Dacă tot te bucuri de o vacanţă prelungită cu ocazia zilei de 1 decembrie – Ziua Naţională a României, beneficiază de şansa de a-ţi pune în valoare cunoştinţele de travel. Îţi urez succes!

Tu la ce nivel ai ajuns?

*Citiţi REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI „Provocarea lui HAPPYsor”!

Leave A Reply

Your email address will not be published.