Irlanda renunță la toate restricțiile de călătorie legate de COVID-19

0 618

Irlanda a renunțat la toate restricțiile Covid-19 de călătorie. Relaxarea regulilor a intrat în vigoare începând cu 6 martie, inclusiv eliminarea Formularul de localizare a pasagerilor (PLF) Covid-19.

Anunțând modificările, guvernul de la Dublin a declarat: „De duminică, 6 martie 2022, călătorii în Irlanda nu trebuie să prezinte dovada vaccinării, dovada recuperării sau un rezultat negativ al testului PCR la sosire.

Nu există cerințe de testare după sosire sau de carantină pentru călătorii în Irlanda. Orice persoană care dezvoltă simptome de COVID-19 în timp ce se află în Irlanda ar trebui să urmeze îndrumările Executivului pentru Serviciile de Sănătate în legătură cu izolarea și să efectueze testarea antigenului sau PCR, după caz.

De duminică, 6 martie 2022, călătorilor în Irlanda nu li se mai cere să completeze un Formular de localizare a pasagerilor Covid-19. Transportatorii de călătorie nu vor cere să verifice o chitanță PLF înainte de a călători în Irlanda.”

Modificările au condus la o actualizare a sfatului de călătorie al Ministerului de Externe, care spunea: „Dacă călătoriți în Irlanda de duminică, 6 martie 2022, nu trebuie să prezentați nicio dovadă de vaccinare, dovadă de recuperare, dovada testului negativ sau locator de pasageri irlandez”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.