blank

Inovații la Aircraft Interiors Expo (AIX) 2023: scaune etajate la economic!

0 495

În perioada 6 – 8 iunie 2023, a avut loc la Hamburg o nouă ediție a Aircraft Interiors Expo (AIX). Peste 1.000 de produse și inovații au fost expuse în cadrul expoziției, de la peste 400 de companii. Peste 12 000 de persoane și-au dat întâlnire la una dintre cele mai ample expoziții dedicate industriei aeronautice.

În cadrul Aircraft Interiors Expo (AIX) 2023, de la Hamburg, au fost prezentate cele mai recente inovații, tehnologii și produse pentru interioarele cabinelor aeronavelor, sisteme de divertisment și pentru îmbunătățirea experienței pasagerilor.

Inovații la Aircraft Interiors Expo (AIX) 2023

Cei mai importanti producători de avioane din lume, inclusiv Boeing, Airbus și ATR, au fost prezenți la Aircraft Interiors Expo (AIX) 2023. Companiile aeriene și furnizorii de echipamente pentru avioane din peste 30 de țări au fost, de asemenea, prezente la cea mai mare expoziție de profil din lume. Specialiști în scaune precum Safran, RECARO Aircraft Seating, JAMCO Corporation și HAECO Cabin Solutions au prezentat inovațiile în materie de scaune și interioare de aeronave. Mai jos aveți câteva dintre cele mai interesante inovații și concepte de scaune de avion.

Scaunele etajate

Proiectul Chaise Longue Economy Seat al designerului de scaune de avioane Alejandro Núñez Vicente a devenit viral. Vorbim aici de scaune etajate pentru clasa economică. Designul cu două etaje cuprinde două etaje de scaune, configurate în diagonală unul peste altul. Scopul este de a oferi mai mult spațiu pentru picioare și confort fără a compromite spațiul din cabină, scrie samchui.com. Voi ce spuneți de acest concept?

FOTO: samchui.com

Scaune accesibile pentru utilizatorii de scaune cu rotile

Companiile aeriene se concentrează tot mai mult pe servicii pentru persoanele cu dezabilități. În cadrul expoziției a fost prezentat un concept de scaun mai accesibil pentru utilizatorii de scaune cu rotile. Putem spune că este un proiect foarte important și de viitor.

Airspace Cabin Vision 2035+

Airbus și-a dezvăluit noul concept de cabină (Airspace Cabin Vision 2035+). Se caută soluții eficiente și de viitor pentru cabinele avioanelor dedicate zborurilor foarte lungi. Știm prea bine că efectele Jet Lag afectează o mare parte dintre pasagerii care călătoresc pe zborurile lungi și foarte lungi. În consecință, tot mai mulți producători de interioare de avioane caută soluții inovatoare în materie de iluminat pentru a reduce efectele Jet Lag și pentru a ajusta corespunzător ceasul interior al organismului.

Scaune flexibile Butterfly

Scaunele flexibile Butterfly permit transformarea instantanee între scaunele economice premium și o suită cu pat de clasă business. Acest design inovator permite operatorilor să-și adapteze interioarele cabinei la schimbările pieței – zilnic, sezonier, la diferite rute și la diferite nevoi ale pieței.

Leave A Reply

Your email address will not be published.