fbpx Informare zbor ROT421 TAROM, pe zborul Bucureşti – Barcelona

Informare zbor ROT421 TAROM, pe zborul Bucureşti – Barcelona

În această dimineață, cursa TAROM ROT421, de pe ruta București - Barcelona, s-a întors la București după apariția unei fisuri într-unul dintre geamurile cabinei de pasageri.

0 527
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Astăzi, cursa TAROM ROT 421, de pe ruta Bucureşti – Barcelona, a fost operată cu un o aeronavă de tip BOEING 737-700. Aceasta a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la ora locală 08:49. Însă, din cauza unei ușoare fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri, aeronava s-a întors la București dupa aproximativ o oră de zbor.

informare-zbor-tarom-ROT421

Informare zbor ROT421 TAROM

Decizia comandatului respectă procedura stipulată în manualul de zbor al aeronavei. Siguranța pasagerilor nu a fost pusă în pericol.

Aeronava a aterizat în deplină siguranţã pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcaţi, primesc asistenţã la sol şi vor decola în scurt timp către destinaţia iniţială.

TAROM își cere scuze pentru inconvenient şi ne reamintește că prioritatea TAROM este siguranţa şi securitatea pasagerilor şi echipajului său.

Din informațiile flightradar24, aeronava implicată în incident este Boeing 737-700 (YR-BGG) ”Goguță”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.