blank

Incident la bordul unui avion Blue Air: un pasager de 27 de ani a forțat ușa cockpitului

În timpul zborului Blue Air, de pe ruta Birmingham - București, un pasager de 27 de ani a în cercat să intre în cockpitul aeronavei. A exprimat un comportament neadecvat, cu semne de nervozitate și limbaj incoerent. Aceasta a decolat, pe 27 martie, de pe Aeroportul Birmingham (ora locală 17.42) și a aterizat, conform programului de zbor, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București (ora locală 22.24).

0 699

Respectând procedurile, comandantul a anunțat autoritățile de pe aeroportul Otopeni. În tot acest timp, pasagerul nu a dat semne de violență față de echipaj, ori alți pasageri.

Incident la bordul unui avion Blue Air

Întrucât comportamentul pasagerului în vârstă de 27 de ani a continuat să se deterioreze și respectând procedurile în vigoare, echipajul a decis imobilizarea și plasarea lui în partea din spate a cabinei.

Pasagerul nu a opus rezistență, nu a existat panică la bord în niciun moment, întreaga situație fiind gestionată cu maxim de profesionalism de echipajul nostru experimentat și bine pregătit.

Pasagerii au mulțumit echipajului nostru pentru discreția, calmul și siguranța în decizii cu care s-a gestionat această situație. Siguranța pasagerilor este o prioritate, iar procedurile și pregătirea foarte bună a membrilor echipajului nostru ne permit să o garantăm la fiecare zbor.

Zborul 0B152 din 27 martie 2018, de pe ruta Birmingham – București, a fost operat cu avionul Boeing 737-800 (YR-BMF). Acesta are 19.1 ani și configurat să transporte până la 186 de pasageri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.