blank

Inaugurarea zborurilor Zurich – Londra City cu Bombardier CS100 SWISS

Pe 8 august 2017, SWISS a inaugurat zborurile Zurich - Londra City cu aeronava de tipul Bombardier CS100.

0 937

SWISS a devenit prima companie aeriană din lume cu zboruri comerciale operate cu aeronave Bombardier spre Aeroportul London City. Bombardier CS100, un avion avansat și echipat cu tehnologii de ultimă generație, va continua să opereze zborurile programate ale companiei SWISS către și de la Londra. Primul zbor Bombardier CS100 SWISS a aterizat la 17:47 la Aeroportul London City, ora Londrei.

Bombardier-CS100-SWISS-London-City-decolare

Zurich – Londra City cu Bombardier CS100 SWISS

Cu pista scurtă și cu abordarea specială la aterizare, Aeroportul London City solicită piloții, aceștia fiind nevoiți să facă pregătiri suplimentare.

Pe lângă pregătirea suplimentară a pilotului, aeronava în sine a trebuit să fie certificată pentru a efectua aterizarea specială de la Aeroportul London City. Producătorul de aeronave, Bombardier din Montreal, Canada, a obținut certificarea în luna aprilie a acestui an.

Bombardier-CS100-SWISS-London-City-1

Operatorul Aeroportului London City este, de asemenea, mulțumit de sosirea aeronavei. „Zborul inaugural operat de SWISS cu CS100 este un moment de referință pentru Aeroportul London City și este o plăcere să îi întâmpinăm pe primii pasageri și echipaj din Zurich, după cinci ani de pregătire”, spune Richard Hill, Chief Commercial Officer, Aeroportul London City.

Bombardier-CS100-SWISS-London-City

„Această aeronavă de ultimă generație este una dintre cele mai silențioase în exploatare, cu o eficiență sporită a consumului de combustibil și o gamă mai lungă, stabilind un nou standard pentru operațiunile SWISS și London City”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.