Inaugurare A 7-a bază Wizz Air din România, la Sibiu

2 575

Wizz Air sărbătoreşte astăzi deschiderea celei de-a 7-a baze din România, la Sibiu și introducerea a 4 noi rute din Sibiu spre Nuremberg, Madrid, Milano Bergamo și Munchen Memmingen.Cu cele 4 noi zboruri, care încep în acest weekend, WIZZ crește numărul de rute operate de la Aeroportul Internațional Sibiu la șase.  Alocă și o aeronavă Airbus A320 eficientă, la cea mai nouă bază, iar investiția este de 98 de milioane de euro (prețul de listă al aeronavei Airbus A320).

Inaugurare Baza Wizz Air Sibiu 01

Inaugurare Baza Wizz Air Sibiu 02

Primul zbor WIZZ a decolat din București în ianuarie 2007, iar de atunci compania și-a dezvoltat constant rețeaua de rute cu tarife reduse pentru pasagerii din România. Operatorul aerian oferă în prezent 119 rute spre 18 țări de la 9 aeroporturi românești. Operațiunile WIZZ nu oferă doar acces ușor și ieftin din România în restul Europei, dar, totodată, susțin piața muncii în aviație și turism. Peste 600 de angajați Wizz Air lucrează în România. Totodată, au fost create mai mult de 3.300 de locuri de muncă în domeniile complementare din țară.

Compania aeriană investește constant în operațiunile din România și va crește flota la 20 de aeronave până la finalul anului 2016, inclusiv 4 aeronave Airbus A321 noi, ultra-eficiente, cu 230 de locuri. Acest lucru demonstrează angajamentul WIZZ pentru România.

Inaugurare Baza Wizz Air Sibiu 03

Inaugurare Baza Wizz Air Sibiu 04

Wizz Air începe noile zboruri de la Sibiu la Nuremberg pe 19 august, cu 3 zboruri săptămânale, spre Milano Bergamo și Madrid pe 20 august, iar spre Munchen Memmingen pe 21 august, cu 2 zboruri/săptămână fiecare. Pe 19 august, Wizz Air va începe să opereze și a doua rută de la cel de-al nouălea aeroport din România, Suceava, spre Londra Luton, cu 4 curse/săptămână. Biletele pe cele mai noi rute sunt disponibile pe wizzair.com.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN SIBIU:

Destinație Zile de operare Zi start Tarife de la
Nuremberg luni, miercuri, vineri 19 august 99 RON
Munchen Memmingen joi, duminică 21 august 99 RON
Milano Bergamo marţi, sâmbătă 20 august 69 RON
Madrid marţi, sâmbătă 20 august 179 RON
2 Comentarii
  1. calator says

    Wizz Air-ul uimeste in continuare cu preturile bune pe care le ofera si cresterea exponentiala pe care o are in ultima vreme.
    Nu pot decat sa ii felicit !
    PS: Am mers cu 15euro pana in Londra 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.