Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Inauguarea aeroportului Berlin-Brandenburg (BER) se amână pentru a patra oară

0 341

Venim cu o veste tristă! Inauguarea aeroportului Berlin-Brandenburg (BER) se amână din nou. Este a patra amânare şi situaţia nu este deloc plăcută. Pierderile sunt uriaşe, iar tensiunile la nivel politic sunt tot mai accentuate. Şefa ecologiştilor din parlamentul local, Ramona Pop, a cerut demisia primarului Klaus Wowereit. Șeful Comisiei de control al BER, Martin Delius, este şi el supărat pentru că informaţiile vin prea târziu şi nu pe un canal oficial.

Partea şi mai tristă este aceea că nu se ştie dacă BER va putea fi inaugurat în 2014. Ceva speranţe sunt abia pentru 2015. Cauzele, după cum au anunțat reprezentanții BER, sunt defecțiunile tehnice apărute la sistemul de protecție împotriva incendiilor, la cel de transport al bagajelor și de iluminat.

berlin_airport_2

Acestă amânare afectează în special pasagerii şi companiile aeriene. AirBerlin, cel mai mare operator aerian din capitala Germaniei, şi-a exprimat dezamăgire şi va face tot posibilul să-şi onoreze serviciile fără probleme, chiar şi planurile de expansiune. BER va juca un rol important pentru viitorul companiei aeriene AirBerlin.

Aeroporturile berlineze, Tegel și Schönefeld, lucrează la capacitate maximă şi apar frecvent întârzieri, mai ales în condiţii de vreme nefavorabilă.

Construcţia aeroportului Berlin Brandenburg International este cel mai mare proiect de infrastructură din Europa. BER va avea o capacitate de 27 de milioane de pasageri în primele luni, numărul acestora urmând să crească treptat până la 45 de milioane. Ar fi o adevărată gură de aer pentru capitala Germaniei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.