In S2020, Air Canada Rouge renunta la zborurile spre Bucuresti

0 1.786

Air Canada și Air Canada Rouge sunt afectate de pandemia de COVID-19. La fel ca multe alte sute de companii aeriene, au suspendat operațiuni, au redus numărul zborurilor pe altele și au conservat la sol o mare parte din flotă.

Cum restricțiile de călătorie sunt încă active în majoritatea țărilor , Air Canada și Air Canada Rouge și-au ajustat programele operaționale pentru sezonul estival 2020.

Conform routesonline.com, au apărut modificări importante în programul operațional stabilit până la 23 iunie. Din 24 iunie, nu sunt schimbări majore, dar există rute anulate pentru toată vara acestui an.

Inclusiv rutele Montreal – București și Toronto – București apar ca fiind anulate în sezonul de vară 2020. Și ca să nu ne simțim discriminați, Air Canada / Air Canada Rouge au suspendat și o serie de zboruri spre Budapesta, Veneția, Paris, Zagreb, Varșovia, Praga, Porto, Milano Malpensa, Manchester, Berlin Tegel, Glasgow, Marsilia.

Să sperăm că este vorba doar de o suspendare pe sezonul acesta. Așteptăm ca rutele Montreal – București și Toronto – București să reapară în programul operațional Air Canada Rouge din sezonul de vară 2021.

Leave A Reply

Your email address will not be published.