În perioada 13-15 decembrie 2013 sunt #priNeamt

1 399

Agenția Eventur va organiza în perioada 13-15 decembrie 2013 cea de-a II-a ediție a evenimentului #priNeamt – cel mai important infotrip dedicat promovării în mediul online din România. Această dezicie a fost luată ca urmare a succesului rezultat din ediția anterioară, succes observat în special în testimonialele scrise de către participanți. Mai mult de atât, raportul generat la sfârșitul primei ediții a arătat că evenimentul a ajuns pe monitoarele a 3,18 milioane de utilizatori de internet.

Evenimentul este de tipul unui tur ghidat și își propune să promoveze pe bloguri, pe portaluri online și pe rețele de socializare (Facebook, Twitter, Instagram) valorile naturale și culturale ale județului Neamț. Comparativ cu prima ediție, accentul va fi pus de această dată în special pe Municipiul Piatra Neamț, un oraș pe care organizatorii intenționează să-l promoveze prin programul gândit ca o destinație turistică ideala de schi, relaxare și distracție.

Programul #priNeamt este structurat astfel:

•13 decembrie – sosirea participanților la Piatra Neamț – timp liber și zi de acomodare;
•14 decembrie – vizitarea județului Neamț prin includerea următoarelor obiective turistice: Cetatea Neamț, Casa Memorială Ion Creangă, Muzeul Niculai Popa de la Târpești și Hanul Ancuței;
•15 decembrie – vizitarea Municipiului Piatra Neamț și a domeniului schiabil.

Dacă în toamna anului 2012 organizatorii au mizat pe un număr total de 25 de jurnaliști, specialiști în new media și bloggeri influenți, în iarna aceasta au confirmat prezența peste 40 de invitați. În premieră la nivel regional pentru un astfel de eveniment, ediția a II-a #priNeamt va aduce la Piatra Neamț și invitați din Rep.Moldova.

Printre cei prezenţi mă voi afla şi eu. Voi fi pentru prima dată în Piatra Neamţ şi sunt foarte curios despre ce voi vedea în acest colţ de ţară. Nu-mi fac planuri, nu am aşteptări. Vreau să fiu surprins! Aşa că vă invit să mă urmăriţi pe twitter, facebook şi pe site pentru a vedea peripeţiile mele de la Piatra Neamţ.

————————————————————————————-

#priNeamt – editia a II-a – este/a fost un eveniment organizat de Eventur, in parteneriat cu Primaria Piatra Neamt, Consiliul Judetean Neamt, Cosmote, Petrom, Autoboca | Rent-a-car, Rexona, Central Plaza Hotel, Perla Invest si cu sprijinul Hanul Ancutei, Tequila Bowling Club, Xdatasoft si Maia Outdoor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.