Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Imagini spectaculoase de la locul accidentului petrecut la Istanbul / Boeing 737-800 Pegasus, rupt în bucăți (foto)

0 1.563

În seara zilei de 5 februarie, la 18:30, aeronava Boeing 737-800 (TC-IZK) Pegasus Airlines a ieșit de pe pistă la Aeroportul Internațional Istanbul – Sabiha Gökçen. A plonjat în afara pistei pe diferență de nivel de 30 de metri, moment în care s-a rupt în bucăți. A fost și un mic incendiu, dar lichidat rapid. Avionul opera zborul PC2193, pe ruta Izmir – Istanbul.

La bord se aflau 177 de persoane (171 de pasageri și 6 membri ai echipajului). Oficialii au anunțat 157 de răniți internați, unii cu răni mai grave. Din păcate o persoană a murit!

Mai jos aveți câteva fotografii de la locul accidentului

O parte dintre ocupanții aeronavei au reușit să iasă singuri din avion, pe ușile de urgență sau printre crăpături. După cum se poate observa, doar un miracol a făcut să nu existe mai multe persoane decedate.

Din primele informații, se pare că vântul puternic a jucat un rol important în producerea accidentului. O anchetă este în desfășurare, care trebuie să stabilească de ce piloții au forțat aterizarea pe vânt puternic, în condițiile în care alte zboruri au anulat decolarea sau aterizarea.

Și să nu uităm că un alt Boeing 737-800 Pegasus Airlines a mai fost implicat într-un alt accident. S-a întâmplat în ianuarie 2018, la Trabzon!

FOTO: Anadolu Agency, Reuters, UNPIXS

Leave A Reply

Your email address will not be published.