Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Iaşi – Roma – Iaşi de la 1 decembrie 2012 cu TAROM

0 378

Sorin Georgescu, directorul general TAROM, a anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Iaşi de către reprezentanţii aeroportului, intenţia TAROM de a dezvolta un nou centru operativ important prin introducerea unor curse interne şi externe cu operare directă din Iaşi.

Începând cu 1 decembrie 2012, TAROM va opera cursa Iaşi-Roma-Iaşi cu 3 până la 4 frecvenţe săptămânale, iar din sezonul de vară 2013 va începe operarea de pe aeroportul din Iaşi către alte destinaţii externe precum Torino, Verona, Paris şi Londra.

Tot din sezonul de vară se iau în calcul operarea unor noi curse interne pe rutele Iaşi-Timişoara, Iaşi-Cluj Napoca şi Iaşi-Constanţa, precum şi mărirea numărului de frecvenţe pe ruta Bucureşti-Iaşi-Bucureşti, în funcţie de rezultatele analizelor de trafic efectuate în prezent.

Leave A Reply

Your email address will not be published.