blank

Iași – Oradea via București cu Blue Air, din 16 decembrie 2016

2 1.498

Azi, 13 octombrie 2016, a fost cu noroc pentru orădeni. Blue Air a anunțat noile rute interne și internaționale din/spre Oradea. Din 16 decembrie 2016, Blue Air va începe să zboare pe ruta București – Oradea.

blue-air-iasi

Iași – Oradea via București cu Blue Air

Prin intermediul acestui zbor, Blue Air le oferă orădenilor, bucureștenilor, dar și ieșenilor posibilitatea să circule mult mai ușor și mai rapid pe ruta IAȘI – București – Oradea.

Zborul Iași-Oradea va avea escala în București. Decolarea din Iași va avea loc la ora 12:30, iar aterizarea la Oradea va fi la ora 15:15. Vor fi operate 4 zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

Orarul zborurilor IAȘI – BUCUREȘTI – ORADEA cu Blue Air:

IAȘI 12:30-13:30 București
București 14:15-15:15 Oradea
Oradea 15:45-16:45 București
București 17:30-18:30 Iași

Anunțul despre introducerea noii rute interne a fost făcut astăzi la Oradea, în cadrul unei conferințe de presă. Iași – București – Oradea este a treia cursă internă ce va deveni operabilă în acest an. Pe 1 octombrie 2016, Blue Air a lansat zborurile Iași – Cluj – Timișoara.

Marius BODEA, Presedintele C.A. al Aeroportului International Iasi, a declarat că se ia în calcul și operarea de zboruri directe pe ruta Iași – Oradea. Pentru 2017, estimările sunt promițătoare pentru Aeroportul Iasi, targetul total fiind de 1.5 milioane pasageri.

Tudor CONSTANTINESCU, Director Comercial Compania Blue Air, a declarat că Blue Air va opera de pe trei baze externe și cinci baze interne. Ceea ce a dus la dezvoltarea de rute interne și internaționale.

O călătorie cu trenul pe ruta Iași – Oradea ajunge să dureze aproximativ 12 ore. Din decembrie, cele două orașe vor putea fi legate cu zboruri, care vor însuma aproximativ 2 ore. Escala la București va fi de aproximativ 45 de minute, fără debarcarea pasagerilor.

Biletele de avion vor fi disponibile începând de maine. Prețul unui bilet pornește de la 89.99 de lei, în acest tarif fiind incluse gratuit transportul unui bagaj de cală până în 32 de kg, bagajul de mână, un snack și băuturi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.