Iasi – Constanta cu TAROM, din 24 iulie 2020. Tarife de la 65 euro/segment.

0 1.697
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.
()

În luna iunie, TAROM a anunțat zborurile sezoniere din Oradea, Cluj si Timisoara spre Constanța. Putem fi călători și turiști în România, cu TAROM!

Iar astăzi, 4 iulie, TAROM a anunțat ruta Iași – Constanța. Zborurile vor debuta pe 24 iulie 2020. În acest fel, cei ce doresc să ajungă pe litoralul românesc o vor putea face în mai puțin de o oră, față de aproximativ 6 ore cu mașina. Vor fi 2 zboruri săptămânale, în zilele de vineri și duminică. Se va zbura cu aeronavă de tip ATR 72-600.

Zborurile vor fi operate în regim charter, în condiții de maximă siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție. Tariful va porni de la 65 euro/segment, preț în care sunt incluse: servicii de catering; bagaj de mână – 10kg; bagaj de cală – 23 kg.

Iasi – Constanta cu TAROM

Iasi - Constanta cu TAROM, din 24 iulie 2020

Este interesant modul prin care TAROM a decis să introducă această rută în sistemul operațional. A organizat un sondaj, care a strâns peste 11 000 de voturi. 90% dintre ele au fost pentru lansarea rutei Iași – Constanța.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.