blank

Iași – Berlin cu Wizz Air, din 27 martie 2023

0 597

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, anunță astăzi noua sa rută din Iași către Berlin. Biletele pot fi cumpărate acum online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 99 RON*.

Capitala Germaniei a devenit cu un pas mai aproape de călătorii români care decolează de pe Aeroportul Internațional Iași. Berlinul vă va surprinde cu numeroasele sale galerii de artă, scena animată a artei stradale și start-up-urile contribuind la imaginea orașului.

Berlin, capitala culturală a Europei

Berlinul este una dintre capitalele culturale ale Europei, așa că nu este surprinzător faptul că orașul este populat cu 180 de muzee, cum ar fi Muzeul Dahlem, Muzeul Egiptean, Forumul Cultural din Berlin cu Noua Galerie Națională și Muzeul de Arte și Meserii.

În același timp, Berlinul este un oraș înconjurat de istoria mai multor generații și oferă cele mai valoroase atracții arhitecturale, precum Poarta Brandenburg, Clădirea Reichstagului, Zidul Berlinului, Memorialul Holocaustului și Palatul Bellevue.

Capitala găzduiește, de asemenea, cel mai mare magazin universal din Europa continentală. Kaufhaus des Westens, sau KaDeWe, așa cum mai este cunoscut, poate satisface toate nevoile și dorințele unui cumpărător. Magazinul însumează peste 60.000 de metri pătrați de spațiu, ce se întinde pe 8 etaje.

Cea mai mare ”grădină de bere” din lume

Pe lângă viața de noapte plină de culoare, Berlinul are cea mai mare „grădină de bere” din lume, Hirschgarten, care se întinde pe 2,2 kilometri. Grădina se întinde de-a lungul Bulevardului Karl Marx, care se află între Frankfurter Tor și Strausberger Platz.

De asemenea, Berlinul are de patru ori mai multe poduri decât Veneția. Pentru cei peste 180 de kilometri de căi navigabile ale orașului, Berlinul are 1.700 de poduri, unul dintre cele mai cunoscute fiind Podul Oberbaum, care este considerat și unul dintre cele mai importante repere ale orașului.

Dacă sunteți în căutarea unui stil de viață plăcut, atunci vă veți simți perfect în Berlin. Orașul oferă un sistem de sănătate excelent, o rată scăzută a criminalității, un sistem eficient de transport public și o mare varietate de activități și atracții de care să vă bucurați.

RUTĂZILEÎNCEPÂND CUDE LA*
Iași – Berlinluni, vineri27 martie 202399 RON
Leave A Reply

Your email address will not be published.