blank

Grupe Euro 2024 – Ce echipe au șanse mai mari de calificare?

56

Meciuri palpitante, strategii spectaculoase și momente de neuitat ne așteaptă în această vară în momentul începeri Campionatului European de Fotbal. Unii le vor resimți direct pe de pe teren, alții din fața televizoarelor. Pentru mulți fani, pariurile sportive completează meciurile, oferind o doză suplimentară de distracție.

În acest an, grupele Euro au în componența lor competitori talentați. Predicțiile privind calificarea echipelor sunt subiecte aprinse de discuție în fiecare zi.

Dacă te gândești să pariezi pe meciurile din Euro 2024, citește în continuare pentru a înțelege mai bine care echipe au șanse mari de calificare.

Care sunt echipele favorite la câștigarea grupelor?

După tragerea la sorți a grupelor pentru Euro 2024 s-au conturat deja echipele favorite la calificare. De fapt, în fiecare grupă, există câte o echipă văzută ca fiind favorită să avanseze în fazele eliminatorii. Dacă te pasionează jocurile de noroc și vrei să plasezi pariuri pe grupe Euro 2024, este bine să știi care sunt acestea pentru a-ți crește șansele de a câștiga.

  • Grupa A – include echipe puternice, însă se așteaptă ca Germania să obțină primul loc. 
  • Grupa B – este considerată a fi grupa morții din acest an, însă Spania este văzută ca fiind favorita.
  • Grupa C – favorita clară nu doar la câștigarea locului 1 în grupă, ci a campionatului este Anglia. Așadar, alege-ți casa de pariuri de pe acum și pariază online pe Euro 2024 pentru a te asigura că ai șanse de câștig.
  • Grupa D – Franța, campioană mondială în 2018, este văzută ca o forță de temut în această grupă, fiind de departe și favorită.
  • Grupa E – este grupa în care se află și România, însă echipa noastră nu este privită ca fiind preferată. Ocupă locul 2, după Belgia în topul preferințelor. 
  • Grupa F – Portugalia este preferata grupei, deși Turcia este văzută și ea drept un competitor serios.

Fă propria investigație și analizează șansele fiecărei echipe

Pariurile sunt captivante, iar acum că ai aflat care sunt echipele favorite la câștigarea grupelor, poți începe plasarea pariurilor. Însă este bine să analizezi șansele echipelor și pe cont propriu. Te va ajuta să diversifici pariurile. Citește ghidurile informative oferite de platformele sportive și plasează pariuri pe fotbal la Euro 2024 doar după ce te-ai informat temeinic.

Grupele Euro 2024 sunt pline de echipe talentate. Șansele de calificare pot varia în funcție de mai mulți factori. Factori care vor fi decisivi în cele din urmă. Plasează pariuri pe echipele preferate și bucură-te de spectacol. Poți afla mai multe despre cum să pariezi pe site-urile agențiilor de pariuri sau în ghidurile de specialitate. Nu uita să te distrezi în mod responsabil!

Comments are closed.