blank

GECAS doreşte 100 de aeronave Boeing 737

4 833

Societatea de leasing GECAS (GE Capital Aviation Services), parte a grupului General Electric, a încheiat un angajament cu Boeing, în cadrul Farnborough International Airshow 2012, pentru 100 de aeronave 737 – 75 unităţi Boeing 737-8 MAX şi 25 unităţi Boeing 737-800 Next Generation.

Companiile aeriene, care vor utiliza aeronave Boeing 737 MAX, se vor bucura de o reducere a consumului de combustibil cu până la 13% şi vor beneficia de un cost mai mic pentru întreţinere.

În acest moment, Boeing are comenzi ferme pentru 1000 de unităţi 737 MAX şi peste 6600 unităţi din familia 737 Next Generation.

4 Comentarii
  1. Green says

    Peste tot văd știri despre comenzile de avioane de la Boeing și Airbus dar nu văd nicio companie românească care să cumpere un amărât de ATR. Dacă ai idee despre vreo achiziție românească din domeniul aeronautic dă-ne de veste!

    Ș încă o chestie. La un moment dat se apăcaseră cei de la INCAS să dezvolte un avion numit AEROTAXI, dacă mai afli ceva ține-ne la curent.

  2. Sorin says

    Cum nu? Carpatair a primit anul acesta un Boeing 737!:) TAROM momentan nu face achizitii si incearca sa-si eficientizeze serviciile cu flota existenta. Blue Air se misca bine cu ce are! Achizitiile se fac cand sunt in plan lansari de noi rute, cereri pe piata!

    Despre AeroTaxi nu se mai aude nimic si nici nu s-a mai scris ceva de mai bine de doi ani! Vom cerceta subiectul!:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.