Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Filmul Sully în cinematografe / Factorul uman face diferența

1 1.764

Filmul Sully a intrat în cinematografe. Așteptarea a luat sfârșit.

sully-film-2016

Ecranizarea este realizată în studiourile Warner Bros. Pictures și-l are ca regizor pe Clint Eastwood. Scenariul a fost scris de Todd Komarnicki, având la bază incidentul aviatic petrecut pe 15 ianuarie 2009. Îl are în rolul principal pe Tom Hanks (Comandantul Sully Sullenberger), care a intrat foarte bine în pielea personajului.

Mergeți să vedeți acest film. Chiar dacă nu sunteți pasionați de avioane, „Miracolul de pe Hudson” vă va captiva. Nu o să vă povestim filmul, dar vom menționa câteva gânduri cu care am plecat de la Sully.

Când se întâmplă un incident/accident aviatic, nu vă grăbiți să trageți concluzii și să judecați situațiile. Fiecare caz în parte e unic, iar factorul uman contează. Oricât de multe simulări s-ar face, nimic nu poate pregăti 100% un om pentru realitate. Doar experiența, intuiția și priceperea fac diferența. Viteza de reacție joacă un rol important în situații de criză, iar uneori este bine să ieșim din tipare.

Imagini reale de la amerizarea aeronavei A320 US Airways

Oare a procedat corect Sully, luând decizia să amerizeze cu aeronava Airbus A320 pe râul Hudson? Existau variante alternative de a aduce aeronava la sol în deplină siguranță? Anchetatorii au analizat toate pistele. Răspunsurile le veți afla din film.

Și tot din film vă împărtășim motto-ul: mai bine o întârziere decât o catastrofă.

Cer senin!

Leave A Reply

Your email address will not be published.