Filmul Sully în cinematografe / Factorul uman face diferența

1 2.085

Filmul Sully a intrat în cinematografe. Așteptarea a luat sfârșit.sully-film-2016

Ecranizarea este realizată în studiourile Warner Bros. Pictures și-l are ca regizor pe Clint Eastwood. Scenariul a fost scris de Todd Komarnicki, având la bază incidentul aviatic petrecut pe 15 ianuarie 2009. Îl are în rolul principal pe Tom Hanks (Comandantul Sully Sullenberger), care a intrat foarte bine în pielea personajului.

Mergeți să vedeți acest film. Chiar dacă nu sunteți pasionați de avioane, „Miracolul de pe Hudson” vă va captiva. Nu o să vă povestim filmul, dar vom menționa câteva gânduri cu care am plecat de la Sully.

Când se întâmplă un incident/accident aviatic, nu vă grăbiți să trageți concluzii și să judecați situațiile. Fiecare caz în parte e unic, iar factorul uman contează. Oricât de multe simulări s-ar face, nimic nu poate pregăti 100% un om pentru realitate. Doar experiența, intuiția și priceperea fac diferența. Viteza de reacție joacă un rol important în situații de criză, iar uneori este bine să ieșim din tipare.

Oare a procedat corect Sully, luând decizia să amerizeze cu aeronava Airbus A320 pe râul Hudson? Existau variante alternative de a aduce aeronava la sol în deplină siguranță? Anchetatorii au analizat toate pistele. Răspunsurile le veți afla din film.

Și tot din film vă împărtășim motto-ul: mai bine o întârziere decât o catastrofă.

Cer senin!

Leave A Reply

Your email address will not be published.