fbpx Filmul Sully în cinematografe / Factorul uman face diferența

Filmul Sully în cinematografe / Factorul uman face diferența

1 1.110
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Filmul Sully a intrat în cinematografe. Așteptarea a luat sfârșit.

sully-film-2016

Ecranizarea este realizată în studiourile Warner Bros. Pictures și-l are ca regizor pe Clint Eastwood. Scenariul a fost scris de Todd Komarnicki, având la bază incidentul aviatic petrecut pe 15 ianuarie 2009. Îl are în rolul principal pe Tom Hanks (Comandantul Sully Sullenberger), care a intrat foarte bine în pielea personajului.

Mergeți să vedeți acest film. Chiar dacă nu sunteți pasionați de avioane, „Miracolul de pe Hudson” vă va captiva. Nu o să vă povestim filmul, dar vom menționa câteva gânduri cu care am plecat de la Sully.

Când se întâmplă un incident/accident aviatic, nu vă grăbiți să trageți concluzii și să judecați situațiile. Fiecare caz în parte e unic, iar factorul uman contează. Oricât de multe simulări s-ar face, nimic nu poate pregăti 100% un om pentru realitate. Doar experiența, intuiția și priceperea fac diferența. Viteza de reacție joacă un rol important în situații de criză, iar uneori este bine să ieșim din tipare.

Imagini reale de la amerizarea aeronavei A320 US Airways

Oare a procedat corect Sully, luând decizia să amerizeze cu aeronava Airbus A320 pe râul Hudson? Existau variante alternative de a aduce aeronava la sol în deplină siguranță? Anchetatorii au analizat toate pistele. Răspunsurile le veți afla din film.

Și tot din film vă împărtășim motto-ul: mai bine o întârziere decât o catastrofă.

Cer senin!

1 comentariu
  1. […] Avioanele comerciale pot zbura fără probleme chiar daca se defectează un motor. Deşi este o situaţie cu care sperăm să nu vă întâlniți niciodată, dacă un motor este avariat, aeronava poate în continuare să ajungă în siguranţă la sol. Multe avioane au reuşi chiar să aterizeze în siguranţă şi fără ambele motoare! Cel mai vestit caz este ”Zborul 1549 al US Airways” – Miracolul de pe raul Hudson. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.