FIA 2018: Airbus A321LR pentru Peach Aviation

A doua zi de Farnborough International Airshow 2018 aduce noi comenzi pentru Airbus. Japonezii de la Peach Aviation aleg Airbus A321LR. Astfel, va fi prima companie aeriană din Asia cu acest tip de avion în flotă.

0 154

În a doua zi de Farnborough International Airshow 2018, japonezii de la Peach Aviation au anunțat că aleg modelul Airbus A321LR, convertind 2 avioane A320neo dintr-o comandă existentă. Astfel, Peach Aviation va fi primul transportator aerian din Asia cu acest model de avion în flotă.

Peach Aviation, transportator low-cost cu sediul la Osaka, a ales acest model de avion pentru autonomia de zbor crescută. Acest avantaj îi va permite să deschidă noi rute din Japonia spre destinații aflate la distanța de până la 7400 de kilometri.

Airbus A321LR Peach Aviation

FIA-2018-Peach-A321LR

Totodată, noul A321LR beneficiază de o nouă configurație a ușilor de acces și evacuare, ceea ce-i va permite să transporte până la 240 de pasageri într-o singură clasă. Iar cabina Airspace by Airbus oferă un plus de confort pasagerilor.

Așa cum am menționat și mai sus, modelul A321LR oferă o autonomie de zbor de până la 7400 de kilometri, venind la pachet și cu o reducere de 30% a costului de operare în comparație cu cel mai apropiat competitor.

Putem spune că noul Airbus A321LR poate fi încadrat ca avion mediu-curier. La finalul lunii martie, primul A321LR (varianta de test) a stabilit un nou record pentru un avion cu un singur culoar. A zburat 11 ore fără escală pe ruta Seychelles – Toulouse.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish