Explozie în terminalul 3 “sosiri” al aeroportului din Beijing

0 117

Update 16:38: Tânărul în vârstă de 34 de ani se pare că protesta împotriva unor acţiuni violente ale poliţiei petrecute în 2005 şi care l-au lăsat cu handicap.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

În jurul orei 18.25 (ora locală), a avut loc o explozie în terminalul 3 “sosiri” al aeroportului din Beijing, anunţă agenţia de presă Xinhua. În urma deflagraţiei, o persoană a fost rănită şi se presupune că ar fi chiar cea care a detonat dispozitivul explozibil.

explozie_aeroport_beijing_1

AirHelp get compensation

Mai mulţi pasageri au postat pe reţelele de socializare fotografii cu presupusul vinovat de incident, dar şi cu terminalul în urma exploziei.

explozie_aeroport_beijing

Într-o fotografie apare un tânăr în scaun cu rotile. Se pare că flutura o hârtie şi protesteaza legat de un subiect deocamdată doar de el ştiut. Acesta a fost identificat de CCTV China ca fiind Ji Zhongxing din provincia Shandong. A fost transportat la spital, dar starea lui încă nu a fost raportată.

(sursa foto: RT.com)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »