Exclusiv la Eurowings: cartofi prajiți la bordul avionului!

0 637

În sezonul estival 2022, Eurowings introduce cartofii prăjiți în meniul de la bordul avioanelor. Eurowings aduce cartofii prăjiți la bordul avionului, folosind un nou proces de fabricație de la partenerul olandez Foodcase International.

Acest proces folosește mai puțină grăsime față de producția convențională de cartofi prăjiți. Un ambalaj patentat, care poate fi băgat la cuptor, ajută la distribuirea căldurii și prăjește uniform. Rezultă cartofi prăjiți fierbinți și crocanți ce pot fi serviți deasupra norilor.

Ppasagerii pot comanda cartofi prăjiți pe zborurile Eurowings. Cartofii prăjiți sunt însoțiți de o maioneză vegană care completează gustarea. Eurowings este singura companie Lufthansa Group și singura companie aeriană din Germania care oferă cartofi prăjiți în avioane. Cei tineri și iubitorii de cartofi prăjiți cu siguranță vor aprecia noul meniu. Ambalajul pentru cartofii prăjiți este reciclabil.

Pe lângă faimoșii cartofi prăjiți, Eurowings a actualizat meniul de vară cu produse sezoniere cum ar fi sandvișuri, covrigi nemțești cu piept de pui și multe altele.

Cu noul concept de catering, care este special adaptat sezonului, Eurowings se distinge și mai mult de domeniul competitorilor low-cost și se poziționează ca o companie aeriană de valoare pentru Europa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.