EVA Air a intrat în posesia primului Airbus A321 echipat cu Sharklets

0 144

EVA Air, un important transportator din Taiwan, a intrat în posesia primului Airbus A321 echipat cu Sharklets. Aeronava a fost înmânată în cadrul unei ceremonii la Hamburg, la care au participat Chang Kuo Wei, președintele de EVA Air, și Norman Liu, Preşedinte şi CEO al GECAS.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

A321_EVA_Sharklet_in_flight

Acesta face parte dintr-o comandă de 8 unităţi A321 echipate cu Sharklets care vor fi operate de EVA Air sub contract de leasing de la GECAS. Airbus A321 este cel mai mare membru al familiei Airbus A320. Primului Airbus A321 EVA Air vine pictat în culorile Star Alliance.

“Sharklet” este o piesă fabricată din materiale compozite, are 2.4 metri înălţime, formă triunghiulară şi se montează în vârfurile aripilor. Efectul “Sharklet” se traduce prin reducerea consumului de combustibil cu până la 4% şi a emisiilor de CO2 cu până la 700 tone pe aeronavă/an sau creşterea autonomiei cu până la 160 km sau creşterea masei suportate cu până la 450 Kg.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »