Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Etihad Airways face recrutări la Bucureşti, pe 25 aprilie 2014

0 928

Etihad Airways, compania aeriană a Emiratelor Arabe Unite şi una dintre cele mai bune din lume, vine la Bucureşti pentru a face recrutări. Evenimentul va avea loc pe 25 aprilie 2014 şi se caută însoţitori de bord.

Sesiunea de recrutare este de tip Assessment Day, iar pe site-ul companiei puteți depune CV-ul urmat de completarea interviul online. Vă puteți prezenta la interviu doar după ce primiți invitație la acest eveniment. Interviurile se vor ține începând cu ora 8, la Hotel Intercontinental, pe B-dul Nicolae Bălcescu 4, informează vreausafiustewardesa.ro.

Criteriile minime pe care trebuie să le îndepliniţi:

– Să aveţi minim 21 de ani;
– Să vorbiţi fluent engleza (verbal, scris). Dacă ştiţi şi alte limbi străine de circulatie internaţională reprezintă un avantaj;
– Să nu vă fie frică de apă şi să puteţi înota cu ajutorul unui dispozitiv de plutire;
– Să aveţi 210 cm, fără pantofi şi cu mâna întinsă vertical;
– Să nu aveţi tatuaje vizibile la purtarea uniformei Etihad Airways (fără bandaje şi fără să mascaţi cu ajutorul fardurilor);
– Să aveţi cel puţin liceul absolvit;
– Să nu aveţi condamnări pentru infracţiuni penale;
– Să beneficiaţi de abilităţi interpersonale şi de comunicare;
– Să vă puteţi muta imediat în Abu Dhabi, să respectaţi regimul vizelor GCAA, să aveţi analizele la zi.

Accesaţi programul Etihad Airways pentru recrutare, iar vreausafiustewardesa.ro a publicat şi un mic ghid practic pentru a completa corect aplicaţia online. Succes!

Leave A Reply

Your email address will not be published.