blank

Etihad Airways a recepţionat aeronavele 100 şi 101

1 729

Etihad Airways, compania aeriană națională a Emiratelor Arabe Unite, a sărbătorit săptămâna trecută un reper major în dezvoltarea companiei, atunci când a recepţionat aeronavele cu numerele 100 și 101.

Aeronava 100 este un Airbus A321-231 (înmatriculare A6-AEC), care a fost livrată de la baza Airbus din Hamburg. La sosirea în Abu Dhabi, aeronava a fost salutată de aproximativ 500 de angajați Etihad Airways şi a participat la o sedinta foto specială aniversară.

A fost o zi importantă pentru o companie aeriană cu o vechime de puţin peste 10 ani. Etihad Airways continuă să crească, să prospere și să deschidă calea în inovație și servicii.

Compania aeriană operează în prezent trei aeronave Airbus A321 şi are 7 în comandă. Aeronava Airbus A321 a venit la pachet cu a 101-a aeronavă a companiei aeriene, un Airbus A320-200 (înmatriculare A6-EIX). Ambele avioane sunt echipate cu sharklets, vârfuri ale aripilor concepute special pentru a îmbunătăți performanțele aeronavelor.

1 comentariu
  1. Maestrul RA says

    Nu ar fi rau ca Etihad sa puna si Bucurestiul pe harta lor.
    Pana la urma, sosirea, la Bucuresti a Emirates, a fost, ca de obicei, doar un zvon. Se tot spune ca avioanele Emirates sunt prea mari pentru Bucuresti, ne gandim la A330, dar din experienta spun ca Qatar A. nu prea face fata cu A320. De multe ori a avut grad de ocupare de aproape 100%.

Leave A Reply

Your email address will not be published.