Ethiopian Airlines se pregăteşte să intre în posesia primul Boeing 787 Dreamliner

3 369

Ethiopian Airlines, compania aeriană cu cea mai rapidă creştere din Africa, se pregăteşte să intre în posesia primului Boeing 787 Dreamliner. Evenimentul va avea loc pe 14 august, la Seattle, Washington, în prezenţa oficialilor etiopieni, mass-media, reprezentanţi FMI, senatori din SUA şi alţi invitaţi.Evenimentul este special pentru că transportatorul etiopian este primul din Africa, Europa, America şi Orientul Mijlociu care va opera acest tip de aeronavă. Pe plan mondial, All Nippon Airways a fost prima companie aeriană care a intrat în posesia primelor aeronave Boeing 787 Dreamliner, începând cu toamna lui 2011.

blank

Zborul inaugural cu Boeing 787 Dreamliner sub livery Ethiopian Airlines va fi făcut în perioada 15-16 august cu plecare din Washington D.C şi sosirea pe aeroportul Bole Addis Ababa International. Este un zbor special la care nu mai sunt locuri libere!

În aproximativ o lună, primul Boeing 787 Dreamliner operat de Ethiopian Airlines va intra şi pe rutele comerciale cu program regulat. Operatorul etiopian are o comandă de 10 aeronave 787 Dreamliner.

3 Comentarii
  1. Maestrul Ra says

    Bravo lor ! Am mai comentat despre dezvoltarea foarte frumoasa a Ethiopian Airlines .

  2. Sorin says

    Compania este ajutata sa se dezvolte. Africa este un continent virgin in exploatare:). In urmatorii 5-10 ani va ajunge zona industriala, multe tari cauta solutii pentru exploatarea subterana.

Leave A Reply

Your email address will not be published.