Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

Ethiopian Airlines în Cartea Recordurilor cu avionul uman

0 145
avion+cazare litoral Romania

Odată cu intrarea în posesie a primului Airbus A350-900, Ethiopian Airlines a intrat și în Cartea Recordurilor. Arbitrii Guinness World Records au validat recordul cu privire la cea mai mare imagine umană a unui avion. Au analizat forma finală și au numărat participanții.

Ethiopian Airlines în Cartea Recordurilor

Ethiopian-Airlines-Cartea-Recordurilor

Pensiunea Iara

350 de angajați Ethiopian Airlines au creat cea mai mare imagine a unui avion A350. Se pot vedea foarte clar cele 2 motoare, aripile, corpul aeronavei și coada. Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Airbus.

Ethiopian-Airlines-Cartea-Recordurilor-certificatul

ASUS ZenFone 3 MAX

Pentru Ethiopian Airlines, anul 2016 este unul prosper. A intrat în Cartea Recordurilor și a intrat în posesia primului A350-900 din flotă și din Africa. Deține o flotă tânără, cu vârsta medie de 5 ani. Acesta este rezultatul planului Vision 2025, un plan strategic gând pentru următorii 15 ani.

Ethiopian-Airlines-Cartea-Recordurilor-imagine-avion

Ethiopian Airlines are în plan să ajungă cel mai mare grup de aviație din Africa, cu 7 direcții comerciale: Ethiopian Domestic and Regional Airline; Ethiopian International Passenger Airline; Ethiopian Cargo; Ethiopian MRO; Ethiopian Aviation Academy; Ethiopian In-flight Catering Services; and Ethiopian Ground Service.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Primul Airbus A350 XWB Ethiopian Airlines a fost livrat

Pe 28 iunie, primul Airbus A350 XWB Ethiopian Airlines a fost livrat. Acesta este preluat în leasing de la AerCap....

Închide