Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Ethiopian Airlines a comandat 20 de avioane 737 MAX 8

0 364

Pe 20 septembrie, Ethiopian Airlines a comandat 20 de avioane 737 MAX 8. Comanda se ridică la valoarea de 2.1 miliarde dolari conform preţului de listă şi, de asemenea, include drepturi de cumpărare pentru încă 15 unităţi. Comanda plasată de Ethiopian Airlines este cea mai mare dată vreodată de un operator african către Boeing.

Noul Boeing 737 MAX este bazat pe actualul 737 Next Generation, dar vine echipat cu un nou motor mult mai eficient şi fiabil, fiind bazat pe noile tehnologii. Producătorul american promite o reducere a costului operaţional cu 8% la 737 MAX echipat cu CFM International LEAP-1B în comparaţie cu modelele concurente. Familia de avioane Boeing 737 MAX a strâns comenzi pentur 2294 de unităţi de la 47 de clienți, din întreaga lume.

Leave A Reply

Your email address will not be published.