blank

Ernest Airlines a suspendat zborurile începând cu 11 ianuarie 2020

0 2.938

Pe 29 decembrie 2019, Autoritatea Nationala de Aviatie Civila din Italia a anunțat suspendarea temporară a licenței companiei Ernest Airlines. Suspendarea intră în vigoare începând cu 13 ianuarie 2020.

Din motivarea suspendării reiese că Ernest Airlines nu respecta normele de operare aeriană. Drept dovadă, autoritățile au decis suspendarea licenței. Pentru a-și recâștiga dreptul de a zbura, Ernest Airlines trebuie să facă dovada că acțiunile sale se desfășoară conform regulamentului CE nr.1008 din 2008.

Ernest Airlines a suspendat zborurile

Cu toate că certificatul de operare era suspendat din 13 ianuarie, Ernest Airlines a decis suspendarea tuturor zborurilor începând cu 11 ianuarie 2020. Totodată, a activat toate pârghiile pentru a obține revocarea suspendării. Însă va dura ceva timp până când vor putea fi furnizate toate dovezile cerute de Autoritatea Nationala de Aviatie Civila.

Echipa Ernest Airlines își cere scuze pentru neplăcerile create pasagerilor.

Compania Ernest Airlines avea o flotă formată din 4 aeronave din familia A320: 3 x A320 și 1 x A319. Rețeaua operațională cuprindea zboruri spre 20 de destinații din Italia, Albania, Ucraina, Spania și Franța. Baza principală este la Aeroportul Internațional Milano – Malpensa. Vă reamintim că Ernest Airlines a zburat și în România, din / spre București și Iași.

Leave A Reply

Your email address will not be published.