Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

Erik Gulacsi a cucerit vârful Aconcagua (6962m)

A fost stabilit un nou record european de vârstă la băieți!

0 747

Expediția „Energy, pe cele mai înalte culmi ale lumii” a atins punctul culminant. La doar 12 ani, Erik Gulacsi a devenit cel mai tânăr european care a cucerit vârful Aconcagua, unul dintre cei mai înalți versanți ai lumii.

Atacul vârfului Aconcagua a început de la altidudinea de 5.970 m, la 3 dimineața, ora locală și a durat până la ora 15.35. După mai bine de 12 ore de ascensiune în condiții grele, cu temperaturi scăzute și rafale de vânt de până la 70 km/h, Erik Gulacsi a atins vârful Aconcagua, fiind cel mai tânar alpinist din Europa care și-a trecut o astfel de reușită în palmares.

Erik Gulacsi

“A fost foarte greu, dar a meritat. Senzatia pe care am trăit-o în vârf nu poate fi cuprinsă în cuvinte. Satisfacția că am dus la bun sfârșit această provocare este cea mai frumoasă răsplată”, a declarat proaspătul recordman european.

Aventura din Argentina a fost imortalizată de Erik cu telefonul său Allview P9 Energy. Toate imaginile surprinse vor putea fi admirate pe pagina de Facebook Allview Mobile.

ASUS ZenFone 4

”Suntem extrem de mândri de Erik, care la numai 12 ani ne-a uimit cu determinarea și maturitatea sa. Este un exemplu care ne inspiră și ne bucurăm că am putut să-i fim alături în această aventură și să-l ajutăm să-și transforme visul în realitate”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Performanța puștiului de 12 ani vine la doar o jumătate de an distanță de stabilirea primului său record european, prin cucerirea vârfului Elbrus din munții Caucaz.

Pensiunea Iara

Expediția”Energy, pe cele mai înalte culmi ale lumii” a început în 11 ianuarie. Pe toată durata expediției, Erik a fost însoțit de tatăl său, Bela Gulacsi și de mai mulți alpiniști experimentați. Cu toții vor reveni în țară pe 1 februarie.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »