Emma Răducanu este brand ambassador British Airways

0 434

Pe 21 decembrie, Emma Răducanu a semnat un acord de imagine cu British Airways, tenismena devenind astfel ambassador global al companiei britanice. Totodată, British Airways devine transportatorul oficial al jucătoarei de tenis, Emma Răducanu.


Compania aeriană britanică o va transporta pe vestita tenismenă de origine română la marile turnee din întreaga lume, inclusiv la diferite evenimente din Franța, Italia, Statele Unite și multe alte destinații.

Emma Răducanu, jucătoare profesionistă de tenis, a declarat: „British Airways a avut atât multă grijă de echipa mea și de mine la US Open și le-am simțit sprijinul peste tot pe unde am zburat. Pentru mine este foarte logic să colaborez cu un astfel de brand britanic emblematic care poate juca un rol important în performanța mea. Sunt fascinat de aviație și avem câteva proiecte interesante planificate împreună.

Emma Răducanu este brand ambassador British Airways

Parteaneriatul vine în urma triumfului de la US Open, septembrie 2021, Emma Răducanu fiind prima britanică care a câștigat un titlul de Grand Slam din 1977 și până în prezent. Pe lângă tenis, Emma este pasionată de aviație. în baza parteneriatului, British Airways și Emma Răducanu vor colabora pe diverse activări cu scopul de a inspira femeile și publicul mai tânăr pentru a urma o carieră în industrie.

Emma Răducanu este brand ambassador British Airways

La 19 ani, Emma Răducanu a fost desemnată personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie! Totodată, ocupă poziția 19 WTA, o poziție bună pentru un sportiv de vârsta ei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.