Emirates SkyCargo a vopsit un Boeing 777F în livery de Valentine’s Day

Emirates SkyCargo, subsidiara cargo a companiei Emirates, a vopsit o aeronavă Boeing 777F în livery special de Valentine’s Day. Este o schemă cromatică unică, cu un trandafir roșu pe fuselajul aeronavei.Prin acest livery, Emirates SkyCargo subliniază contribuția importantă făcută la transportul pe calea aerului a florilor proaspete în întreaga lume.

Boeing 777F în livery de Valentine’s DayBoeing-777F-Emirates-SkyCargo-1

În fiecare zi, flota Emirates SkyCargo transportă zeci de tone de flori proaspete în rețeaua sa formată din peste 150 de destinații. Florile sunt transportate la Amsterdam, unde se află cel mai mare centru de distribuție de flori din lume. Sunt folosite aeronave cargo pentru a transporta cantități importante de flori proaspete din Kenya și Ecuador.

Însă Emirates SkyCargo transportă flori și în cala aeronavelor de pasageri din țări ca India, Noua Zeelandă, Vietnam, Zambia și Etiopia. În perioada ianuarie-decembrie 2016, Emirates SkyCargo a transportat peste 70.000 de tone de flori proaspete din întreaga lume.

Cu toate că transportul de flori este o activitate constantă pe durata întregului an, există o creștere semnificativă în perioada Valentine’s Day. Estimpările arată că peste 250 de milioane de tulpini de trandafiri sunt cultivate în întreaga lume pentru această zi specială de Ziua Îndrăgostiților.

Flowers-Info

În fiecare an, în preajma zilei de Valentine’s Day, Emirates SkyCargo suplimentează capacitatea de transport pe principalele piețe de flori pentru a acoperi cererea de transport la Aalsmeer, Amsterdam -cea mai mare casă de licitații de flori din lume – și de acolo spre alte destinații globale.

Emirates SkyCargo ne oferă și o informație interesantă despre modul în care sunt transportate florile. Acestea sunt culese manual de la fermele de specialitate din țări precum Kenya și Ecuador. Apoi sunt sortate și ambalate în cutii speciale. Florile proaspete ajung în cala avionului, unde temperatura este ținută între 1 și 3 grade pentru a nu altera calitatea acestora.

Acestea fiind spuse, data viitoare când cumpărați un buchet de trandafiri pentru persoana iubită, să vă gândiți că flori sunt proaspete și datorită acestor tehnologii de transport. Poate au fost transportate chiar de Emirates SkyCargo.

Leave A Reply

Your email address will not be published.