Servicii Emirates: tablete și laptop-uri disponibile pe zborurile spre Statele Unite

Emirates a lansat 2 servicii pentru pasagerii zborurilor spre Statele Unite: închirierea de dispozitive mobile la bordul avionului și ambalarea portabilelor personale înainte de îmbarcare.

0 814

În luna martie, oficialii americani au interzis transportarea tabletelor și laptop-urilor la bordul avioanelor din opt țări din Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Pe lista companiilor vizate este și Emirates, unul dintre cei mai mari transportatori aerieni la nivel global. Pentru a atenua disconfortul creat pasagerilor, Emirates a decis să ofere spre închiriere dispozitive mobile (tablete și laptop-uri) pasagerilor de la First Class și Business Class.

Emirates oferă spre închiriere tablete și laptop-uri

Acesta este răspunsul companiei la deciziile US Transportation Security Administration (TSA). Pasagerii de pe zborurile Emirates vor avea la dispoziție tablete Microsoft Surface cu Microsoft Office 2016. Cei ce doresc să-și continue activitățile de business, o pot face și în avion. Serviciul este gratuit și disponibil pe toate zborurile din Dubai spre destinațiile din Statele Unite.

Totodată, Emirates a mai lansat un serviciu gratuit de manipulare a laptop-urilor și tabletelor pentru pasagerii săi de pe zborurile spre SUA. Aceștia pot utiliza propriile laptop-uri și tabletele până aproape de îmbarcarea pe zborul spre SUA. Portabilele vor fi predate la poarta de îmbarcare, iar personalul Emirates le va ambala , le va eticheta și le va transporta la cala avionului. La sosirea pe teritoriul american, pasagerii își vor recupera portabilele.

Până în prezent, aproape 8000 de pasageri au apelat la serviciile Emirates (cele menționate mai sus) pe 112 zboruri directe din/spre Dubai și orașele din SUA. Emirates a primit un feedback pozitiv din partea clienților.

Directiva TSA nu se aplică în cazul zborurilor cu destinația SUA via Milano (EK205) și Atena (EK209).

Leave A Reply

Your email address will not be published.