Emirates a lansat o aplicaţie pentru Apple Watch

0 191

Moda aplicaţiilor pentru Apple Watch se extinde. A venit rândul operatorului aerian Emirates, un conector global de oameni şi locuri, să lanseze o aplicaţie dedicată noului ceas inteligent de la Apple. Emirates este prima companie aeriană din Orientul Mijlociu și regiunea Africii cu aplicație dedicată pentru Apple Watch.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

App Emirates pentru Apple Watch este o extensie a aplicaţiei Emirates pentru iPhone. A fost concepută ca un companion pentru călătorii, cu livrare de date dinamice şi specifice diferitelor situaţii, cum ar fi actualizarea în timp real a informaţiilor despre zbor.

Posesorii de Apple Watch şi cu aplicaţia Emirates instalată pe iPhone, vor beneficia prin intermediul acesteia de următoarele caracteristici cheie:

· Accesul la informații în timp real despre zbor, inclusiv terminale, numărul porţii de îmbarcare, starea zborului, detalii despre punctul de ridicare a bagajelor etc.
· Notificările în timp util în cazul în care apar modificări, cum ar fi schimbarea porţii de îmbarcare sau a locului de unde se pot ridica bagajele
· Compatibilitatea cu Apple Passbook

Aplicaţia Emirates pentru Apple Watch va fi disponibilă, pentru început, în 3 limbi: Engleză, Franceză, Germană.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »