Emirates a lansat o aplicaţie pentru Apple Watch

0 410

Moda aplicaţiilor pentru Apple Watch se extinde. A venit rândul operatorului aerian Emirates, un conector global de oameni şi locuri, să lanseze o aplicaţie dedicată noului ceas inteligent de la Apple. Emirates este prima companie aeriană din Orientul Mijlociu și regiunea Africii cu aplicație dedicată pentru Apple Watch.

App Emirates pentru Apple Watch este o extensie a aplicaţiei Emirates pentru iPhone. A fost concepută ca un companion pentru călătorii, cu livrare de date dinamice şi specifice diferitelor situaţii, cum ar fi actualizarea în timp real a informaţiilor despre zbor.

Posesorii de Apple Watch şi cu aplicaţia Emirates instalată pe iPhone, vor beneficia prin intermediul acesteia de următoarele caracteristici cheie:

· Accesul la informații în timp real despre zbor, inclusiv terminale, numărul porţii de îmbarcare, starea zborului, detalii despre punctul de ridicare a bagajelor etc.
· Notificările în timp util în cazul în care apar modificări, cum ar fi schimbarea porţii de îmbarcare sau a locului de unde se pot ridica bagajele
· Compatibilitatea cu Apple Passbook

Aplicaţia Emirates pentru Apple Watch va fi disponibilă, pentru început, în 3 limbi: Engleză, Franceză, Germană.

Leave A Reply

Your email address will not be published.