blank

eMAG 15 ani: recomandări gadgeturi de travel

0 1.074

eMAG, cel mai mare magazin online din România, aniversează 15 ani. Cu ocazia aceasta, eMAG face cinste cu 10 milioane de lei în reduceri atractive. Dacă sunteți în căutarea unor gadgeturi de travel sau cadouri pentru cei dragi, acum este momentul să aruncați o privire în oferta eMAG.

Recomandări gadgeturi de travel

Echipa Airlinestravel.ro vine în sprijinul vostru și recomandă câteva gadgeturi de travel, care sunt la prețuri bune.

1. Telefonul / Smartphone-ul – gadgetul indispensabil din activitatea noastră cotidiană, dar și din călătorii. Noile telefoane inteligente vin echipate cu camere foto foarte bune, prin intermediul cărora putem capta cele mai frumoase momente din viața noastră.

Recomandăm: Samsung GALAXY S6 Edge / ASUS ZenFone 3 / Huawei P9 – Mai multe promoții la telefoane mobile!

Majoritatea telefoanelor aflate la promoție vin la pachet și cu un cadou. Poate fi o baterie externă, un kit de accesorii etc. La care adăugați și un card cadou valoric.

emag-15ani

2. Laptop-ul – gadgetul cel mai folosit în activitatea de business. În călătoriile noastre, rareori plecăm fără laptop. Internetul nu pleacă în vacanță, iar informațiile în aviație nu contenesc. Telefonul este foarte practic, dar unele operațiuni le putem face doar de pe un laptop.

Recomandăm: ASUS X206HA – 11.6 inch / Dell Inspiron 3162 – 11.6 inch / ASUS ZenBook Flip – 13.3 inch / Lenovo IdeaPad 710S – 13.3 inch – Mai multe promoții la laptop-uri!

3. Acumulatorul extern – mereu practic și util în orice călătorie. Smartphone-urile oferă performanță, vin echipate cu camere foto foarte bune, ecrane mari, unele excelează și la autonomie. Însă nu strică să aveți la voi și o baterie externă. Oricând se poate întâmpla să mai aveți nevoie de puțină baterie…

Recomandăm: ASUS ZenPower – 10050 mAh / Cellular Line – 10000 mAh / Samsung – 10200 mAh / TP-LINK Ally – 15600 mAh – Mai multe promoții la acumulatorii externi!

4. Hard disk extern – un gadget practic pentru cei ce fotografiază și filmează foarte mult. Câți dintre voi v-ați lovit de lipsa spațiului de stocare, fix când doreați să mai surprindeți un peisaj superb? Într-o călătorie scurtă, poate nu e așa esențial. Dar dacă plecați într-un sejur, cu siguranță veți avea nevoie de un dispozitiv de stocare.

Recomandăm: ADATA HD710 – 1TB / Silicon Power Armor A30 – 1TB / ASUS Travelair N – 1TB

Leave A Reply

Your email address will not be published.