Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

ECDC a actualizat indicele epidemiologic (23 septembrie 2021): Canada, Cipru și Grecia intră pe galben; Austria, Croația, Letonia intră pe roșu; Portugalia și Liban intră pe verde!

0 1.280

Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) raportează în fiecare săptămână un indice calculat pentru 14 zile. De exemplu astăzi, 23 septembrie 2021, a fost publicată lista cu indicele epidemiologic raportat la perioada 6 septembrie – 19 septembrie 2021.

În acest context, dacă autoritățile din România vor actualiza lista semafor (astăzi sau mâine), vom avea parte de câteva schimbări foarte importante. Canada, Cipru și Grecia intră pe galben; Austria, Croația, Letonia intră pe roșu; Portugalia și Liban intră pe verde!

Pe zona roșie rămân: Israel, Georgia, Slovenia, SUA, Turcia, Elveția, Irlanda, Marea Britanie. Pe zona verde rămân: Italia, Spania, Malta, Suedia, Emiratele Arabe Unite și multe altele!

Raportul ECDC publicat joi, 23 septembrie, pentru perioada 06.09 – 19.09.2021.

ATENȚIE!!! Acestea nu sunt listele oficiale stabilite de autoritățile din România. Așteptăm cu interes ca CNSU să actualizeze oficial listele conform noilor criterii stabilite. Cu siguranță vor exista excepții!

Leave A Reply

Your email address will not be published.