easyJet a inaugurat ruta Berlin Tegel – Köln Bonn și a recepționat a 300-a aeronavă

Compania low-cost easyJet, una dintre cele mai mari din Europa, a adăugat la flota sa cea de-a 300-a aeronavă, un Airbus A320-200. Totodată, a inaugurat și ruta Berlin Tegel - Köln Bonn.

0 719

EasyJet a recepționat a 300-a aeronavă de tipul Airbus A320-200, fiind a 111-a aeronavă cu certificat austriac din flota transportatorului britanic. Totodată, renumitul transportator low-cost a inaugurat și ruta Berlin-Tegel – Köln Bonn.

Aeronava Airbus A320-200, care s-a alăturat flotei easyJet, a făcute parte din flota airberlin. Această mutare marchează un moment important în recenta expansiune easyJet în Germania. În acest moment, 10 din cele 18 aeronave bazate la Berlin-Tegel sunt ale easyJet.

Zboruri easyjet între Berlin-Tegel și Köln Bonn

Noua rută între Berlin-Tegel și Köln Bonn face parte din strategia de vară easyJet pentru orașul Berlin, fiind disponibile în total peste 16 milioane de locuri petru sezonul estival. Zborurile pe ruta Berlin – Koln sunt programate de două ori pe zi, urmând ca frecvența lor să crească la 6 pe zi până în septembrie 2018, iar tarifele pornesc de la 39,99 euro/segment.

easyjet-300-avioane

Pentru a-și susține dezvoltarea pe teritoriu german, easyJet a început recrutarea și pregătirea de noi membri ai echipajului și piloți. În următoarele luni, sute de angajați vor ocupa locurile vacante la baza din Berlin-Tegel. Majoritatea dintre aceștia sunt foști angajați airberlin. Vă reamintim că 350 de foști angajați airberlin (150 de piloți și 200 de membri ai echipajului) sunt deja în echipa easyJet. Până în septembrie e de așteptat ca numărul total să ajungă la 420.

Zboruri easyJet Berlin – Munchen

La începutul anului, easyJet a inaugurat ruta Berlin – Munchen, care a marcat primul zbor intern în Germania. În prezent, easyJet zboară de la Berlin-Tegel spre Koln, Düsseldorf, Frankfurt, Munchen și Stuttgart, rute populare printre pasagerii business, care formează 41% dintre cei care călătoresc pe aceste zboruri.

easyJet transportă anual peste 81 de milioane de pasageri, dintre care peste 13 milioane sunt în interes de afaceri. easyJet (cu toate ubsidiarele) zboară pe 140 de aeroporturi din 31 de țări, folosind peste 300 de aeronave pe 890 de rute. Mai mult de 300 de milioane de cetățeni europeni locuiesc la maximum o oră distanță de un aeroport pe care operează easyJet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.