Dubai – Fort Lauderdale cu Emirates, din 15 decembrie 2016

0 588

Emirates a anunțat zboruri spre a 11-a destinație din Statele Unite. Din 15 decembrie 2016, va opera zilnic pe ruta Dubai – Fort Lauderdale. Un serviciu spre Sudul Floridei, care va acoperi orașele Fort Lauderdale, Miami și West Palm Beach.

fort_lauderdale_florida_photo_d_ramey_logan

Dubai – Fort Lauderdale cu Emirates

Zborurile vor fi onorate cu aeronave de tipul Boeing 777-200LR, configurate în 3 clase: 8 apartamente la First Class, 42 de locuri la Business Class și 216 locuri la Economy Class.

„Fort Lauderdale si Miami sunt doua dintre cele mai interesante destinații din America pentru petrecerea timpului liber, dar și pentru călătorii de afaceri”, a declarat Sir Tim Clark, presedintele Emirates Airline.

Orarul zborurilor Dubai – Fort Lauderdale cu Emirates

EK213 Dubai 03:00 – 10:25 Fort Lauderdale 77L D
EK214 Fort Lauderdale 20:20 – 19:40+1 Dubai 77L D

Fort Lauderdale, Florida – Must-See

Pasagerii pot călători și dincolo de zona Fort Lauderdale-Miami. Parteneriatul dintre Emirates și JetBlue Airways (B6) oferă oportunități de a călători spre destinații din Statele Unite, Caraibe și America Latină, inclusiv Bahamas, Cancun și Havana.

Din 2004, de la primele zboruri pe ruta Dubai – New York, și până în prezent, Emirates a transportat peste 14 milioane de pasageri din/spre SUA. În prezent, Emirates, zboară spre 10 destinații din Statele Unite. Acestea sunt: Orlando (MCO), Chicago (ORD), Boston (BOS), San Francisco (SFO), Los Angeles (LAX), Seattle (SEA), Dallas (DFW), Houston (IAH), Washington (IAD) și New York (JFK).

Leave A Reply

Your email address will not be published.