Dubai – Bologna zilnic cu Boeing 777-300ER Emirates

0 238

Pe 3 noiembrie 2015, Emirates a început operarea zborurilor pe ruta Dubai – Bologna. Pasagerii, care călătoresc către și de la Bologna, se vor bucura de confortul şi dotările de la bordul unei aeronave Boeing 777-300ER Emirates. Aceasta este echipată cu opt apartamente de lux la First Class, 42 de locuri la Business Class şi 310 locuri generoase la Economy Class.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Orarul zborurilor Dubai – Bologna – Dubai:

EK093: Dubai 09:00 – 12:35 Bologna
EK094: Bologna 14:30 – 23:20 Dubai

Bologna este capitala regiunii Emilia Romagna şi deţine unul dintre cele mai mari şi mai bine conservate centre istorice medievale din lume. Totodată, Bologna este şi un centru cultural, artistic şi comercial. Situat în nordul Italiei, oraşul Bologna oferă acces rapid către Florența, Pisa și către priveliștile uimitoare din Toscana.

Emirates a debutat în Italia, în 1992, cu 3 zboruri săptămânale spre Roma. Până în prezent, operatorul arab a crescut serviciile sale şi a ajuns la 56 de zboruri săptămânale spre 4 oraşe mari: Roma, Milano, Venetia şi acum Bologna.

(FOTO: http://www.airplane-pictures.net/ Andrea Tabanelli)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »